Híreink

Teljes kép

Segítsd Te is kedvenc sportlétesítményedet, hogy ne kelljen végleg bezárnia!

Koronavírus - AYCM segítség a sportközpontoknak

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások és óvintézkedések egyebek mellett a fitnesz iparágat is rendkívül súlyosan érintik. Annak érdekében, hogy a több ezer ember számára munkahelyet biztosító sportközpontok átvészeljék ezt az időszakot, az All You Can Move (AYCM) CHARITY Programot indít. Az adományozó programunk országszerte 900 sportlétesítmény számára jelent segítséget ezekben a nehéz időkben.

Az All You Can Move (AYCM) már 20 éve azon dolgozik, hogy megteremtse a lehetőséget a munkavállalók számára az aktív kikapcsolódásra és megvalósítsa a munkahelyi jól-létet, hozzájárulva ezzel a testi-lelki egyensúly fenntartásához. Nem véletlen a kiérdemelt cím, miszerint az AYCM a legmenőbb vállalati juttatás Magyarországon. A program már 900 elfogadóhelyet biztosít országszerte, ahol a Klubtagok a napi 8 órás munka után kikapcsolódhatnak, sportolhatnak.

A koronavírus terjedésének megállítása érdekében bevezetett intézkedések számos egyéb iparág mellett a fitnesz ágazatot is hátrányosan érintik. Az elmúlt napokban az óvintézkedések, illetve a vendégek tudatossága miatt a legtöbb sportközpont, az uszodák, az állami vagy önkormányzati fenntartású sportlétesítmények teljesen kiüresedtek, vagy határozatlan időre bezártak. A közös cél nem más, mint a járvány visszaszorítása.

Az AYCM úgy véli, hogy gyors választ kell adni a kialakult helyzetre, hiszen a hosszútávú fennmaradás záloga az egymással való együttműködésben és a segítségnyújtásban rejlik. Ennek megfelelően az 50 ezres Klubtagi bázisuk számára kialakított CHARITY Programmal támogatni szeretnénk az AYCM-val szerződésben álló elfogadóhelyeket. Az adományozó programunk keretében a Klubtagok rendelkezhetnek havi befizetéseikről, amely összeget az AYCM nem saját bevételeként könyvel el, hanem átutalja az első negyedév látogatásainak arányában a Partner létesítményeknek, enyhítve ezzel ezeknek a sportközpontoknak a bevételkiesését.