Híreink

Teljes kép

Csokorba szedtük a legjobb felajánlásokat HR területen

Ebben a hirtelen megváltozott munkakörnyezetben minden vállalatnak nagyon gyorsan kell tudnia reagálni, hogy életképes maradjon. Ezt segíti számos értékes felajánlás, melyeket mi most csokorba szedtünk.

 

INGYENES felajánlások:

Profiles International Hungary Kft.

A következő időszakban munkanapokon 11–12 óra között szeretettel várnak egyéni, online konzultációra minden olyan témában, ami ebben az új helyzetben vezetőként, HR-esként foglalkoztat.  hashtag#probono #homeofficeleadership #stayhome #HR #homeoffice #leadership #andratuttobene #: A kattints@profiles.hu címen várják a bejelentkezést, és felveszik a jelentkezővel a kapcsolatot.

Green Fox Academy

#Stayathome Coding Camp néven ingyenes kurzust indít Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampje azoknak, akik tanulással töltenék a koronavírus miatt felszabadult idejüket, és szívesen elkészítenék első saját webalkalmazásukat. A háromhetes képzésre azokat is várják, akik már régóta bele akarnak kóstolni a tech világába, vagy akár egy ideje karrierváltáson is gondolkodnak, de előbb kipróbálnák magukat, mennyire való nekik egy bootcampképzés. A kezdeményezésről bővebben itt írunk.

Battlejungle

Hazai és nemzetközi szakemberekkel egyeztetve egy olyan online, térítésmentes home office programot dolgoztak ki, amely képes játékosan ösztönözni a munkatársakat, hogy sikeresen alkalmazkodjanak az új munkavégzés okozta kihívásokhoz. Az ingyenesen hozzáférhető programról itt olvashattok bővebben, és ezen a felületen tudtok rá jelentkezni.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel egyúttal ingyenessé teszik a Battlejungle platformjának teljes használatát. Cégmérettől és létszámtól függetlenül az elkövetkező három hónapban minden hazai cég számára térítésmentesen, korlátozás nélkül hozzáférhetővé teszi a platformot virtuális közösségépítő események menedzseléséhez. A platformon szabadon lehet választnai előre kidolgozott és egy kattintással elindítható élményalapú online közösségépítő megoldásaik közül, amelyek között megtalálhatóak izgalmas bajnokságok, képfeltöltő versenyek, egyéni és csoportos kihívások is, valamint hírek oszthatók meg a munkatársakkal vagy éppen szavazások indíthatók különböző témákban. Itt várják a jelentkezéseket.

BlueColibriApp

3 hónapon át ingyenesen elérhető a Blue Colibri App kríziskommunikációs csomagja, a Blue Colibri App Smart. A felületen könnyen és gyorsan informálhatók a kollégák és segíti a home office okozta nehézségek leküzdését. 

Az eszközön túl pedig digitális tartalomgyártással is támogatják a cégeket, vállalkozókat. A Colibri Online Studios keretein belül webinarok, digitális kommunikációs és/vagy oktatási anyagok (animációk, prezentációk, grafikák, infografikák) gyártásával foglalkoznak, hogy a korábban offline tartalmakat átemeljék a digitális térbe. Erről bővebben itt találhatók infók: http://thecolibristudios.com/goonline.

CX-RAY Kft.

Ingyenessé tették a helyzetre való tekintettel, csapatmérettől függetlenül a Pulse felmérésüket. A Pulse minden nap egy e-mail formájú értesítőt küld a csapat tagjainak, ahol a linkre kattintva rövid és hosszabb, szöveges visszajelzést is adhatnak a munkanapjukkal kapcsolatban. Így a vezető idejében értesül a felmerülő problémákról, gondokról, a munkatársak pedig nem kerülnek izolált helyzetbe és érzik, hogy home office és online meetingek esetén is fennáll a szoros csapatkohézió.

Jelentkezés: hello@cx-ray.com

FITPULI Kft.

A Fitpuli a digitális vállalati egészségprogram támogatója, ebben az időszakban pedig ingyenesen elérhetővé tették az alkalmazásukban található mozgás modult, amelynek szakmai hátterét Béres Alexandra dolgozta ki. 
Az alábbi YouTube lejátszási listában találhatók azok a rövid, néhány perces videók, amelyek tematikusan mutatnak be otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat. 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLWwBzmcXadm5pJcuMbcvQ6--PdSBJTRBf&fbclid=IwAR108gadzdOTmLU4u_HY0pnCbgPuMbXMRYgud00ClmeinfXC_4JlmT1EHk

Mészáros Nóra, szervezetpszichológus

A járvány ideje alatt heti 4 ingyenes órát ajánl fel munkapszichológiai tanácsadásra, hogy a home office "mentális túlélését" segítse. A tanácsadást igénybe vehetik érintett munkavállalók, illetve cégvezetők/HR-esek. 

Részletek: 
https://sites.google.com/view/munkapszichologus/home-office?authuser=0

SAP

Ingyenessé és bárki számára elérhetővé teszi az SAP egyes platformjait és alkalmazásait, hogy hozzájáruljon a koronavírus-járvány gazdasági és társadalmi hatásainak enyhítéséhez. 

A vállalat díjmentessé teszi a vevőket és a beszállítókat összekötő SAP Ariba beszerzési platformjának Discovery szolgáltatását, hogy kereslet és kínálat szabadon egymásra találhasson, fenntartva ezzel a globális kereskedelmet. 

Azért, hogy az utazni kényszerülők naprakész járatinformációkkal rendelkezzenek, és olyan azonnali hírekhez férhessenek hozzá, mint az üzleti célból utazó vállalati ügyfelei, az SAP ingyenesen elérhetővé teszi TripIt Pro alkalmazását, mely az üzleti utazások tervezéséhez és lebonyolításához létrehozott SAP Concur termékcsalád egyik legnépszerűbb alkalmazása.

További információ: Halpert Zsuzsa/Kommunikációs vezető, SAP Hungary, South-East Europe zsuzsa.halpert@sap.com

 

Az itt közölt tartalom csak részleteket tartalmaz! A teljes cikket itt olvashatod: http://gyartastrend.hu/cikk/csokorba_szedtuk_a_legjobb_felajanlasokat_hr_teruleten