Híreink

Teljes kép

Van egy juttatás, ami a cégnek nem kerül semmibe, a munkavállalók közel 20 éve imádják, és a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen

RÁADÁSUL MOST AKCIÓS IS!

Az All You Can Move SportPass egy olyan szuperbérlet, amivel a Klubtagok naponta egyszer, de akár minden nap meglátogathatnak egy uszodát, fintesz termet, jóga termet, tánc stúdiót, de elmehetnek akár teniszezni, gokartozni, lovagolni, falat mászni, és még estig sorolhatnánk, hogy mi mindent csinálhatnak, hiszen országszerte több, mint 520 sportlétesítményt látogathatunk vele.

Mindezt egy fix havidíért cserébe, az all you can eat éttermekhez hasonlóan.

Nem csak azért aktuális a téma, mert az ünnepek után sokan úgy érzik magukat, mint egy nagyra nőtt bébifóka, hanem azért is, mert a HR osztály ilyenkor tervezi meg az idei juttatásokat.

Bár egyre több cég ismeri fel, hogy ha legalább részben kifizeti a kollégák sportbérletét, az valójában egy nagyon komoly befektetés - még a munkavállalói finanszírozásnak is kivétel nélkül minden vállalatnál örülnek a dolgozók.

Hogy miért?
Egy normál uszodabérlet árának töredékéért mozoghatnak változatosan, szabadon kísérletezhetnek, és mivel az AYCM magánszemélyek számára nem elérhető, mindenképpen juttatásnak élik meg, amit a munkáltatójuknak köszönhetnek.
 

Amennyiben legalább 15 fő, 8 órás bejelentett munkaviszonnyal rendelkező munkatárs jelentkezik, hogy szeretné kiváltani a kártyát, a cégnek már csak arról kell dönteni, hogy tud-e keretet fordítani a sport támogatására.

Az AYCM rugalmasságának köszönhetően a céges csatlakozás menete a gyakorlatban pillanatok alatt megtörténik, és már indulhatnak is a kártyaigénylések.

 

Rászokunk a sportra

Első hallásra ijesztő lehet, hogy egy hűségidős szolgáltatásról beszélünk, de ha jobban belegondolunk, így legalább rákényszerülünk arra, hogy betartsuk az újévi fogadalmunkat :)

Sőt ha egy összegben befizetjük január 15-ig az egész éves díjat, egy hónapot ajándékba kapunk!

 

Nekünk már van AYCM SportPass-unk, imádjuk!
Szerinteünk Ti is így lesztek vele! :)

 

www.aycm.hu