Híreink

Teljes kép

Startupos felajánlás a Kékszalagra

Egy hazai startup ingyenesen biztosítaná az 50. jubileumi Kékszalag vitorlásverseny nyomkövetését és közvetítését. Már számos nemzetközi versenyen is használták a rendszerüket.

A Kwindoo Magyarország a közelmúltbeli Budapest Boat Show-n tette meg a felajánlást a Magyar Vitorlás Szövetség részére. Mindezt teljesen ingyen biztosítanák minden induló hajó részére. A Kwindoo egy olyan innovatív technológiát alkalmazó magyar startup, amely több hazai és külföldi vitorlásverseny sikeres nyomkövetésében szerzett tapasztalatokat.

A hazai fejlesztésű rendszert használták többek között a Centomiglia, a Rund Um vagy a Trofeo Gorla tókerülő versenyeken, valamint a Muidenben rendezett Soling Világbajnokságon.

A magyar cég számára kiemelten fontos a hazai vitorlássport támogatása, ezért saját fejlesztésű Kwindoo rendszerének felajánlásával szeretné segíteni a Magyar Vitorlás Szövetség munkáját, valamint az 50. Kékszalag vitorlázásversenyt, elősegítve ezzel annak a minél szélesebb körű nemzetközi láthatóságóságát.

A rendszer korlátlan számú induló csatlakozását, és nyomkövetését teszi lehetővé, így bárki követhető lehet a Kwindoo.com-on, illetve az ingyenesen letölthető Kwindoo LiveView applikáción keresztül – akár mobil eszközökön is.

A vitorlássport iránt érdeklődők a világ bármely pontjáról élőben figyelemmel kísérhetik a mezőnyt, a hazai és külföldi profi csapatok, vagy saját ismerőseik útját a verseny teljes ideje alatt, akár egészen a legutolsó versenyző befutásáig.

A hajók nem csak láthatóak lehetnek a közvetítésen, de a versenyzők az alkalmazás számos más előnyét is élvezhetik. A követés során a rendszer rögzíti a hajójuk útját, így a befutó után elemezhetik a saját teljesítményüket a rendszer által kínált analitika adatainak segítségével.

A útvonal, az aktuális és az átlagsebesség pontról pontra visszanézhető, amely hasznos információ lehet mind a profi, mind az amatőr versenyzők számára a versenyen nyújtott saját teljesítményükről.

A Kwindoo az elmúlt időszakban számos nemzetközileg ismert vitorlásversenyen és hajóosztályban szerzett növekvő ismertséget, nem utolsósorban a mindenki által napi szinten használt mobileszközöknek és az erre speciálisan alkalmazott technológiának köszönhetően.

 

Forrás: startuponline.hu