Híreink

Teljes kép

Korunk Gondoskodó Munkáltatójának „Nagykövete” a HR-es.

Korunk Gondoskodó Munkáltatójának „Nagykövete” és egyben letéteményese a HR-es.

Megvan minden cégen belül a különféle habitusú munkavállalók szerepe, mondhatni mindenki abban a szerepben lesz a legsikeresebb, ami a személyiségéhez a leginkább passzol. A HR vezető az, aki megteremti a vállalati jóllétet a dolgozók körében. És mint tudjuk, proaktivitás nélkül nincs HR siker és vállalati siker sem.

Az egyre növekvő egészség-fókusz jegyében a Humánpolitika.com az AYCM SportPass, -azaz a legtrendibb élményjuttatás- bevezetését javasolja a HR szakembereknek, ami által úgy éri el a lojalitást a munkáltató, hogy nincs különösebb extra munkája a bevezetéssel, de

•  lesz egy outsourcing partnere, akik a munka dandárját végzik,

•  a munkavállalók részesülnek a rendszeres (akár minden napos) és változatos (800 elfogadóhely, 200 mozgásforma) sportolásban, rekreálódásban

•  a Munkáltató pedig profitál az egyre magasabb számú kolléga mentális és fizikai egészségéből származó nagyobb húzóerőből, lojalitásból, stressztűrőképességből.

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy 2025-ben a Magyarországi munkavállalók 27% a Z generációs munkaerő lesz. Ők bizony mindennapos iskolai testnevelés mellett nagyobb arányban koptatják a sportközpontok gépeit, eszközeit, így potenciálisan nagyobb lesz az igény az álláskereséskor a sport-juttatások iránt, melynek segítségével nemcsak őket vonzzuk be könnyebben, de az állományban lévők megtartásában is segít, hiszen a gyógytornától a wakeboardon át a falmászásig minden korosztály megtalálja a hozzá legközelebb álló mozgásformát. De a számtalan csapatsportnak köszönhetően az AYCM-et használhatjuk csapatépítésekre is.

#corporatehealth #wellbeing #employeemagnet

Csatolmányok