Híreink

Teljes kép

Elindult a Menedzserszövetség a Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Programja

A Menedzserszövetség, rendkívül sikeres első három mentor programját követően, 2021. áprilisától folytatja kezdeményezését Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Program néven. 2019 tavaszán, mikor a program koncepciója kidolgozásra került, három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése a programmal kapcsolatos céljait: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.

A mentorprogramot olyan mentorokkal indítja el, akiknek véleményére és gondolataira a jelen helyzetben fokozott szükség van Magyarországon. Ebben az időszakban a tapasztalatátadás, az iránymutatás a lehető legnagyobb segítség a fiatal vezetőknek, középvezetőknek, a Menedzserszövetség ezzel a programjával kívánja támogatni a Jövő Menedzsereit ebben a válságos időszakban. A mentoráltak választ kaphatnak a mentoroktól többek között arra, hogy milyen lehetőségeik maradtak, ha az A terv teljesen megsemmisült, mit tehetnek a kialakult helyzetben és mit tanulhatnak egy ilyen válsághelyzetből? A mentor program muníció a koronavírus alatt, és az utána következő, gazdasági fellendülést igénylő időkre.

Jelentkezés: május 31-ig lehetséges!

A jelentkezéshez kattints a képre:

A program 2021. június közepén indul és szeptember közepén fejeződik be. Pont abban az időszakban, amikor már szemmel láthatóak lesznek a gazdasági károk, amikor a legtöbbet segíthetnek a mentorok a Jövő Menedzsereinek olyan tapasztalatokkal, melyek azonnali megoldást nyújthatnak számukra. A világban kialakult helyzetre való tekintettel a Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Program hibrid formában, a helyzettől és a mentor - mentorált megállapodásától függően virtuális és / vagy személyes találkozókban valósul meg, ezúttal is 6 alkalommal 2 órás online konzultáció keretében.

Itt a lehetsőg, légy Te a Jövő Menedzsere!