Híreink

Teljes kép

Az All You Can Move SportPass 2018-ban is elnyerte a Superbrands díjat!

Idén tizennegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat.
Az AYCM SportPass 19 éves pályafutása során már korábban is szerepelt a díjazottak között.


A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A Superbrands díj ismételt elnyerése nagy elismerés számunkra – nyilatkozta Dobrosi Eszter a cég PR igazgatója - hiszen Klubtagjaink visszajelzései mellett ez is igazolja az AYCM Csapat mindennapos odaadó munkáját, amit a szolgáltatás minőségének megtartására és az innovációkra fektet. Ezen folyamatok eredményeként jelenleg 50.000 ember számára biztosítjuk az elérhető árú, változatos sportolás lehetőségét, országszerte több, mint 700 sportlétesítményben, minden nap. A számok is tükrözik a közel 20 éve páratlan szolgáltatás népszerűségét.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.